• Contacteer ons

  Wenst u ons te contacteren of uw kandidatuur door te sturen? Heel eenvoudig …

   
 • Onze vakdomeinen

  Met een team van 25 advocaten behandelen wij het merendeel van de juridische domeinen.

   
 • Onze associatie

  De associatie “Lallemand & Legros” bestaat uit advocaten die samen een multidisciplinair team vormen.

   
 • Ons team

  De associatie “Lallemand & Legros” bestaat uit 25 advocaten en een administratief team van 8 personen.

   

1 juli 2019 : Lallemand & Legros wordt LALLEMAND LEGROS & JOYN

« Eenzaamheid schrikt een twintigjarige ziel af » (Molière, Le Misanthrope)

Zoal u weet, heeft ons kantoor vorig jaar haar 20e verjaardag gevierd. In onze geest is een 20-jarig jubileum evenwel geen einde, maar veeleer een nieuw begin.

In deze optiek hebben wij dan ook beslist binnenkort te fusioneren met Joyn Legal, eveneens een middelgroot advocatenkantoor. Wij maken tevens van de gelegenheid gebruik om te verhuizen naar een nieuwe, meer aangepaste omgeving, aangezien onze kantoren te klein zijn geworden om onze advocaten te huisvesten en onze cliënten te ontvangen.

Joyn Legal beschikt over gespecialiseerde departementen in arbeidsrecht, bank- en financieel recht, publiek recht en milieurecht, ondernemingsrecht, fiscaal recht en vennootschapsrecht, die perfect kunnen alliëren met onze bestaande departementen Europees recht, publiek en administratief recht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht, fiscaal recht en strafrecht.

Het kantoor dat eruit voortvloeit, LALLEMAND LEGROS & JOYN, versterkt door de expertises van beide kantoren samen te brengen haar aanbod op alle vlakken. Het blijft uiteraard onze prioriteit een uitstekende dienstverlening te leveren. LALLEMAND LEGROS & JOYN zal bovendien een kantoor « op mensenmaat » blijven, waar iedereen zich kan ontwikkelen, en waar humanisme en onafhankelijkheid centraal staan.

De kantoren van LALLEMAND LEGROS & JOYN (LLJ) zullen met ingang vanaf 1 juli 2019 gevestigd zijn aan de Terhulpsesteenweg 181/24 te 1170 Brussel (Tel. : +32 2.648.75.30, fax : +32 2.648.78.41, email: info@llj.be).

Tot binnenkort en alvast welkom bij LALLEMAND LEGROS & JOYN !

Nos avocats nl

Actualités nl

Publications nl


lees meer

Suivez-nous aussi! nl