Media recht en nieuwe technologieën

Het is onze missie onze expertise op het vlak van de media en nieuwe technologieën aan onze cliënten aan te reiken om hun creatieve en vernieuwende visies te ondersteunen.

Onze expertise hebben wij verworven bij internationale advocatenbureaus door vooraanstaande bedrijven op Belgisch en Europees niveau raad te geven op het vlak van media en nieuwe technologieën.
Daardoor kunnen wij vandaag hetzelfde kwaliteitsniveau aanbieden als gerenommeerde gespecialiseerde internationale kantoren aan honoraria die aangepast zijn aan de Belgische realiteit.

De technologie evolueert altijd sneller dan het recht. Daarom ontwikkelen wij dagelijks een grondige kennis van de sector media en nieuwe technologieën door het geheel van wettelijke en commerciële parameters te integreren. Op die manier anticiperen wij op de behoeften van onze cliënten…

Of u nu een tv-bedrijf, een telecommunicatie-exploitant, een filmproducent, een reclamebureau, een start-up, een organisator van een evenement, een museum of een groot uitvinder bent, de kwaliteit van de service is onze bestaansreden.

U zult verbaasd zijn van wat wij voor u kunnen doen ... maar wacht niet te lang, want het succes of falen van uw bedrijf is vaak afhankelijk van de kwaliteit van de juridische en financiële analyse vooraf.

Actualités nl

Publications nl


lees meer

Suivez-nous aussi! nl